Sátrazás

Sátrazás Szentendrén

Hétvégi kikapcsolódáshoz, és hosszabb nyaraláshoz is remek választás Szentendrén a Pirk Ambrus Csónakház melletti Duna-part, ami közel van a vízhez és számos szórakozási, kulturális lehetőséget biztosít a fiatal és az idősebb korosztály számára is.

Sátrazás Ehese

Vízparton, árnyékot adó fűz és nyárfák alatt lehet sátorozni. A sátrazóhely mellett kialakított tűzrakóhelyen bográcsozni, szalonnát sütni, vagy csak a tábortűz mellett lehet kikapcsolódni. Kényelmet 3 nádtetős pad teszi teljessé. Csónakházhoz tartozó vizes helyiségben hideg-meleg víz ellátás, zuhany vehető igénybe, amit a sátorhely díja tartalmazza.

Előzetes időpont-egyeztetés miatt az info@ehese.hu címen kell jelentkezni. Rendelésének feltétlenül tartalmaznia kell az alábbi adatokat:

  • név, telefonszám
  • érkezés napja
  • távozás napja
  • sátorhely igény

Sátorhely ára: 5000 Ft/nap/2 fő (mosdó, zuhanyzó használatának lehetőségével).

A rendelés visszaigazolását követően a megrendelt sátorhely díját – legalább 5 nappal a túra megkezdésének időpontja előtt a következő számlaszámunkra kérjük átutalni:

E.H.E Egy Hajóban Evezünk SE

10103874-07283600-01005006

5 napon belüli rendelés esetén azonnali utalás szükséges!

A már visszaigazolt rendeléseket módosítani illetve lemondani a túra előtt legfeljebb 72 órával lehetséges. Kivétel természetesen a szeles, viharos időjárás, vagy árvíz. Ebben az esetben a befizetett összeget visszatérítjük.

Megérkezéskor kérjük hívja a következő telefonszámot: 06-30-9645836, és kollégánk 15 perc alatt a helyszínen megmutatja a sátrazás helyét, illetve a mosdóhasználat rendjét.

Sátorhelyeket tiszta, rendezett állapotban adjuk át, és távozáskor kérjük, hogy a túrázók így is adják vissza!

Sátrazás Ehese