Tevékenységnapló

Az alábbi Google dokumentumot megnyitva betekinthetsz tagjaink tevékenységeibe

Tevékenységnapló megnyitása (Google doc file)

Megjegyzés a régi tagoknak:

Gersi barátunk egykoron készített egy nagyszerűen használható kis programot tevékenységeink rögzítéséhez. A weboldal átalakítása során szembesültünk azzal a ténnyel, hogy ezt nem tudjuk folytatni az igen gyenge lábakon álló informatikai tudásunk miatt. Ekkor felkértünk néhány nagyobb nevet a kódok megfejtéséhez (Bill Gétsz, NASA és hasonlók) de ők sem boldogultak vele. Ezért a régi adatokat fáradságos – több hónapnyi – munkával áttöltöttük egy Google Doc dokumentumba, amelyet így már bárki megtekinthet.

A tevékenységnapló szerkesztése

A szerkesztéshez (adataid felviteléhez) küldj el egy kérelmet az ELÉRHETŐSÉG oldalon keresztül az email címeddel együtt, és így kapsz jogosultságot arra, hogy szerkeszd. Adatfelvitelkor ügyelj a következőkre:

  • a megfelelő évet használd
  • mindig a táblázat utolsó sora után írd be a saját adataidat
  • ügyelj arra, hogy úgy add meg a neved, ahogy már az szerepel a táblázatban (a könnyebb szűrésekhez)
  • ügyelj arra, hogy a dátumot olyan formában add meg ahogyan az a táblázatban szerepel
  • használd a következő sportágakat: K1: egyes kajak, K2: kajak kettes: Uszas: úszás, Futas: futás, Kerekpar: kerékpár. (erre azért van így szükség, ha letöltöd a dokumentumot, akkor se zavarjanak be az ékezetes karakterek a szűréskor, de amúgy nem zavarnak bele, de mi azt hittük, és m ost már így marad, haha….)